Betul ke hamil?

Nak tanya due saya period lagi 5 hari tp saya cek cb and result pregnant 1-2 sbb saya dpt few simptom satu lagi saya da buat byk juga upt 3 hari ni semua 2 line tp samar2 tu try cb ni , so betul ke tak? Haha 😅

Betul ke hamil?
9 Balas

InsyaAllah positif pregnant tu sis. sebab dulu saya pun macam tu. Lagi 2 or 3 hari nak period saya check pakai upt biasa then result samar2. Pakai CB keluar macam sis 1-2 pregnant. Now dah 8 months. Just jaga diri jangan lasak2. After a week check balik😉

2y ago

Macam saya pakai CB tu keesokan hari after pakai upt biasa result sama2

tahniah 🤗 pregnant la tu. kalau nak double confirm, boleh pakai upt lain. upt yang biasa pun boleh 🤗 kalau ikutkan sis baru 3 - 4w kalau ikut clear blue tu

2y ago

Harap betul la sbb saya pun period tak dtg lagi takut juga spotting pun takde 😂

insyaAllah positif, saya cmni la sis.. dlm5 hari sblm due cek guna upt dip n tell dulu. 2 hari sblm due, guna clearblue ni. Tahniah sis

selalu nya cb punya test mmg accurate .. tggu smggu 2 lg if sis xdtg haid lg try test .. positif tuu

2y ago

Inshaallah saya akan check balik lg seminggu . Doakan!

klu sis guna clearblue. mmg hamil. insya allah. cuma bnyk rehat. jgn bt keje berat.

Positif insyaallah .. macam saya dulu , naik double line 5 hari before period

Tahniah sis betul tuh

2y ago

Tq, doakan ya 🥲

bleh sy tau apa simptom sis?

2y ago

Simptom saya tak banyak , saya pening kepala bila start berdiri dn berjalan, ttbe menangis (emotional tak stabil) bila suami bercakap haha ni kelakar , angin badan kerap sendawa dan loya (tp takde muntah)

btl sis