Suami tengok porn

Check fon suami google history dia ada search porn , selama ni xde , saya selalu check fon suami , stakat saya berpantang sampai la skrg anak umur 4bulan , ada dia search porn , last beberapa hari yg lepas , start search masa saya beberapa hari melahirkan , saya pantang 90+ hari bersama suami sbb suami xleh tunggu 100 hari .. saya pun kesian kat dia asyik duk mintak je .. mlm2 asyik pegang saya je . xsgka pulak dia tngk vdeo camtu .. masa sblum beranak mmg kami suami isteri bersama hmpir setiap hari .. kdg 2-3hri skli gtu xprnah cuti lama .. saya takut jadi habit suami tngk porn .. ni saya xcofront dia lagi . Saya diam je mcm mana saya nk tgur dia ya .. mgkin sbb lately kami asyik bergaduh saya skrg perhatian kat anak je .. hubungan dgn suami xmcm dulu .. skrg tdo pun anak saya ltk kat tngah .. saya penat .. suami mmg rjin tolong dlm hal rumah dan rjin jga ank .. tapi sekarang saya jdi xde mood nak bersama .. mybe salah saya jgk sbb abaikan suami .. skrg pun saya jdi garang2 ngan suami .. saya nk fix dan layan suami saya mcm dulu .. #firstmom #firstbaby

1 Balas

kalau nk fixkan hubugn tu balik sis kena brdepan dgn suami bncg elok2 kenapa dy tgk porn . sbb sis xlayan dye ke? sis xbg ape yg dia nak ke? mcm sy , sy akn tnye dy knpe dy buat cmtu. ape lg kurgnye sy. nk suruh sy lyn dia sy lyn je . then husband sy mntk mf sbb buat sy cmtu. sy thu dy nak tp tulah lelaki kan. ego je lebih. kalau sis tkt dy jd habit sis kena layan dia. brdosa kalau xbg tp kalau sis penat and ank meragam ke apeke sis bgtaula suami. bgtau dia supaya dia faham keadaan sis. insyaAllah dia akan faham tu. dan tolong mintak kat dia jangan tengok porn lagi. bila anak dah tido sis layanla dia . mana tahu dia akan berubah .. sy kalau dpt thu suami tgk bnde2 cmtu sy akn brdepan je dgn dia biarlah gduh pun gduhla.