36week..contraction

Check baru 1 cm.. boleh ke bersalin 36week..baby dlm 2.6 kg.. Udah puas squat..itik..tumit bertemu tumit..tp still 1 cm.. Kene warded sbb faktor umur, sejarah ada csec .. rase² dr suh balik atau kene induce ya kalau x bukak jlnnya.. Air kelapa bolehke penyebab kontraksi? Baru start minum 35 week itu hari..tp ok jer sblm ni..ke sbb ptg smlm saya berkebun itu yg terjadinya kontraksi..

1 Balas

induce la tu klo jln xbuka sndri.. ade org ckp main2 kn nipple untuk merangsang hormon untuk kmbg kn rahim xthu lh btul ke x.. ritu kt kk pun misi ad ajr tp sy xingt

2y ago

oh.. yeke..saya cuba tgk..kot² terbukak lg jalannya