Sakit kontraksi

Daripada pkul 2 pagi smpi sekrang dok on off contraction xabiss xpi air or drh tak kluar pon pagi tdi pkul 3 pi emercgy sruh balik sbb bukaan cuma 1 cm n heartbeat baby pon still ok xpi kte xtahan dri pagi tdi stiap 1/2 mnt msty ad contraction nak buat cna guys 37week 6 hari today #firstmom #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

mommy kena belajar pernafasan.cara nak handle skit contraction tu..moga dipermudahkan semuanya.

1y ago

alhamdulillah selamat berpantang mommy