Contraction nak bersalin

Due 28Feb, tapi hari ni 21 feb pukul 3 ptg tadi ade spotting sikit kt pantiliner and start contraction setiap 10 minit. Actually pkul 12 semalam ade keluar air sikit tapi doc ckp bukan air ketuban..contraction x kuat pun masa tu, pegi hospital cek jln baru 1 cm then balik rmh semula. Maybe mlm ni kene p hospital semula sbb contraction makin kuat..Doakan sy dan baby selamat ya.

1 Balas

sama. tgh layan contraction kat rumah sbb smlm baru 1cm. tp ni boleh tahan lg wlpun gap tu dekat². confius juga nk kne ke hosp semula ke tak. semoga Allah mudahkan uruskan semua ibu² bersalin. 😊

1y ago

alhamdulillah