PERUT MENGERAS 36 MINGGU 2 HARI

Assalamualaikum nk tanya,smlm sy sakit pinggang kiri kanan+perut kerap mengeras,sampaikn smlm rasa nk menangis thn pinggang sakit,tp rasa x selesa bahagian abdomen(sengugut) kurang,lps tu,harini plk pinggang still sakit tp dh kurang,tapi perut kerap mengeras ,sampai rasa x cukup nafas,sebelum ni pernah kene warded masa 35 minggu 1 hari,bukaan 1 cm,pastu discharge,skrg 36 minggu 2 hari,ada yg tahu knp ye?sbb sy x de pengalaman ,and ni anak pertama

2 Balas

saya 37w3d pun rasa benda yang sama, tapi spotting lendir berdarah sekali. sekarang tengah warded 🥹 benci betul tiap kali rasa mcm sengugut tu datang, sekali package sakit pinggang 😭

6mo ago

saya kena warded lepastu check jalan dah 1cm. lepastu besok pagi tu, cek balik jalan dah 4cm, terus kena tolak masuk labour room untuk bertarung nyawa 🥹 alhamdulillah, sy dah pun selamat melahirkan babygirl pd 31hb 🥹❤️ bertarung nyawa hampir 14 jam juga la, dengan contractions setiap seminit allahu 😭

pergi hospital terus puan, takut ada bukaan lagi