Sakit tumit

Siapa ade masalah sakit tumit bila berjalan / berdiri lepas2 bersalin.. Dah jumoa doc tp still x ok.

6 Balas

saya pun sakit tumit seperti menyucuk masa hamil dan selepas kelahiran.. mgkn berat badan saya naik mendadak dr 60 - 80 kg.. tp selepas buang Rahim.. sakit lagi bertambah.. sehingga kena pakai stoking kalau nk berjalan..

Saya pun sama.. lepas saya rendam kaki dgn air suam tiap2 hari, n urut2 sikit.. alhamdulillah dah okay sikit

sya pun sama sakit tumit lepas bsalin .nak kata badan naik tak jugak..saya biarkan je lama2 hilang sendiri

sama laa bru rasa harini tktau knp tetiba .. sebelah kaki je at area tumit ..

lma2 hilang sendiri

Me too