anak 4bulan lebih

Cepat bpeluh dkt dahi, normal ke?

7 Balas

Normal kut..kekdg bile bg susu..bsh bntal d buatnye dsbbkn brpeluh d kepala...nk2 cuaca pn pns mebi tu slh satu fktor leh jd cmtu kut..😅✌

Normal kot sebab anak saya pun macam tu sampai sekarang. Tak boleh panas sikit memang lencun sampai kepala.

Normal kot,, baby saya pun sama 4 bulan lebih, tidur malam berpeluh je..

Samalah ngn anak saya... Kalu tidur sampai berpeluh kepala..ngn bntal pun basah..

Samalah. Anak sy pon berpeluh dkepala. Kdg2 smpai basah bantal. 😅

Thats normal...

Normal