RUAM BADAN BELAKANG

Normal ke ada ruam dkt badan blkg dgn tangan bayi 4bulan

RUAM BADAN BELAKANG
6 Balas

Sama sebijik macam anak saya. G paed cakap eczema. G kk cakap allergic. Pening saya. Nak kata ruam panas, rumah saya aircond 24/7. Sekarang guna cream dapat dari kk, aqueous cream tu. Hopefully berkesan. 😭🤲🏻

sama haritu anak saya kena dekat perut juga sbb musim panas kut tapi dh sapu losyen beli kt farmasi tu Alhamdulillah ruam semakin membaik

Ruam panas sis mcm anak saya sbb cuaca skrang kan panas , saya guna cooling baby powder & losyen cetaphil alhamdulillah berkesan

musim panas ni, baby taktahan peluh sendiri, mandi 2x, kalau bangun tidur tu ambil wet tissue lap2 sikit bekas2 peluh dia.

mcm ank sy bdn,muka tgn ruam .mgkin cuaca panas

Boleh jadi ruam panas