cara pakai pad bertali (maternity pad)

cara pakai maternity pad loop bertali dengan belt. i bought intimate brand.it comes with free belt. any ideas how to use?

27 Balas

Kebiasaannya selepas bersalin, nurse akan tolong gitau cara pakai maternity pad bertali ni kerana ia lebih mudah dipakaikan dan ditanggalkan. Selepas bertarung nyawa melahirkan, ibu2 tak mampu nak berdiri apatah lagi nak pakai pad dengan sendirinya. So..pad bertali ni boleh dipakaikan sewaktu ibu masih terbaring di dalam labor room.