Pad bersalin

Hai moms! Nak Tanya utk pad bersalin,mana yang moms prefer -maternity pad -overnight pad -adult diapers -pad bertali Saya still confius nk pakai yang mana nanti,mana yg selesa..#ingintahu #firstmom

3 Balas

sy beli maternity pants yg kotex/librese and maternity pads by librese jgk. pads sy pilih specifically utk maternity sbb baca byk review lgi lembut n selesa compared to normal period pad. pants pulak convenient kot sbb ramai review x bocor n disposable tpi hari tu baca2 comment some ckp kalau bsalin gov pelu pad bertali tpi... payah la tali

overnight pad..sy selesa pkai yg libresse overnight pad..x bocor

maternity terbaik...