FPP Putrajaya untuk bersalin

Cadangnya ingin bersalin di Hospital Putrajaya melalui program FPP (Full Paying Patient), tapi nampak gayanya mungkin terpaksa lupakan niat kerana FPP di Hospital Putrajaya dah penuh sehingga Februari 2020. Saya pula dijangka bersalin pada awal Januari 2020 ? Ade check juga dengan hospital lain yg menawarkan FPP seperti Hospital Sg Buloh dan Hospital Selayang, tetapi mereka juga penuh. Walau apa pun, saya lebih mahu Hospital Putrajaya kerana dekat dengan lokasi untuk berpantang nanti. Kalau ada rezeki, dapat lah saya ber FPP di Hospital Putrajaya. Jika takde, lahir di wad biasa hospital Putrajaya pun boleh lah ?

25 Balas

That's why saya masa trimester kedua dah mula kalut fikir nak bersalin fpp putrajaya atau hospital lain. Yelah rumah pun dekat kan.. Tapi at last masuk wad biasa je.. Masa tu kebetulan ada kawan zaman sekolah duduk sebelah katil. Happy tapi nervous gak. Paling tak boleh lupakan tarikh kami bersalin pun sama cuma lain jantina! :D