hospital putrajaya

sape kat sini yg baru bersalin di hospital putrajaya ? bukan fpp .. kos berapa ye?

6 Balas

Saya baru bersalin 10/9 haritu di hospital putrajaya. Bukan FPP. Suami kerja kerajaan. Free je sis. Service semua bagus cuma after bersalin, saya warded satu malam and baby fully kita jaga sendiri

1y ago

Masa dalam ward. Penjaga boleh teman/jaga tak. Macam ibu/kakak..

Awak gov servant ke swasta? Walaupun xambik fpp. Kos nya Lebih kurang sama je. Saya kena 1k . Sebab Dia semi gov. Jadi depo tetap 800. Yg lain2 tgk charge apa bergantung kes awak

1y ago

Boleh je. Tapi kalau full diaorg tolak Serdang atau Kajang.

Depo 800 kalau bukan gov servant. Macam saya anak kena warded 3 hari sebab jaundice. Normal delivery. Total bil hampir 1k.

Klau kerja swasta kena letak depo rm800.kerajaan free jee

2019- emergency ceaser, nicu baby.. all total 1800

maaf tiada pengalaman. buka website pun hang td 😅