hospital putrajaya

sape kat sini yg baru bersalin di hospital putrajaya ? bukan fpp .. kos berapa ye?

6 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Saya baru bersalin 10/9 haritu di hospital putrajaya. Bukan FPP. Suami kerja kerajaan. Free je sis. Service semua bagus cuma after bersalin, saya warded satu malam and baby fully kita jaga sendiri

3mo ago

Boleh teman masa bersalin dan sampai habis visiting hours. Husband saya kena balik dah after pukul 7. Sedih saya jaga baby sorang sorang. Dahlah first baby🤧

Awak gov servant ke swasta? Walaupun xambik fpp. Kos nya Lebih kurang sama je. Saya kena 1k . Sebab Dia semi gov. Jadi depo tetap 800. Yg lain2 tgk charge apa bergantung kes awak

1d ago

sorry nk tanya boleh walk in je ke kalau nk bersalin kt hpj ? tk perlu booking atau checkup kt hpj dulu kan ?

Depo 800 kalau bukan gov servant. Macam saya anak kena warded 3 hari sebab jaundice. Normal delivery. Total bil hampir 1k.

Klau kerja swasta kena letak depo rm800.kerajaan free jee

TapFluencer

maaf tiada pengalaman. buka website pun hang td 😅

TapFluencer

2019- emergency ceaser, nicu baby.. all total 1800