Putrajaya

Ada yang tau tak kos bersalin di Hospital Putrajaya ? Bukan FPP

2 Balas

Tak perlu booking...skrg ni kalau dh nk bersalin...terus pegi je putrajaya..kalau sis mmg nk bersalin kt sane..dulu mmg kne booking..skrg dh xkene..tp reg je terus kne bayar depo rm800..lepas bersalin..samada kne tambah atau dia pulangkn baki dari depo tu..kalau normal kos rm450 je...jd hosp akn pulangkn baki..incase kalau ceaser..mgkin dlm 1.2k...jd sebelum discharge kne tambah la dr depo yg kite dh bayar..itu yg sy tahu..🤭

3y ago

harga tahun bila ya tu sis?

Klau hospital putrjaya ni kena letak deposit 800, sbb kt situ cuma ada kelas 1..klau yg di pusat bersalin kos rendah tu mcm hospital gov yg lain je..

4y ago

Kalau stay di kajang bolih booking tak untuk bersalin biasa di putrajaya?