Saya pregnant sebulan tapi macam 3 bulan. Normal ke?

Bunda normal ke saya pregnant sebula. Tapi perut macam 3 bulan

7 Balas

Sy pon sama.. perut besar walaupun baru sbln lebih.. pergi scan ada 1 je kamtung.. bila scan kali ke dua, eh adik dia sembunyi kat belakang pulak. Ada 2 kantung walaupun xde history kembar.

10mo ago

Dh berapa minggu

Mgkin sbb baby no.2, sy pn perasan juga msa first preg kecik je perut. Masuk preg no.2 ni bru 2bulan dh rsa mcm 5bln pregnant

10mo ago

Mungkin juga.. Hehehe.. Tq

saya pun sama.. kdg rasa pelik kenapa besar sgt padahal berat x naik bnyak pun 😅

10mo ago

sekarang baru 2 bulan

saya pregnant ank kedua terasa perut buncit skit. pregnant ank pertama x buncit mcm ni.. haha

10mo ago

Mungkin btul la anak kedua kot.. Hehehe

Normal sis, sy mcm tu jugak hahaha sampai kadang sedapkan hati “ni buncit ni”

10mo ago

Awak pon mcam tu eh.. Sbb pelik 1st pregnant dah nk masuk 9 bulan pon takde perut.. Ni baru sebulan dah mcam 3 bulan 🥴🥴🥴.. Ke mmg buncit eh

Sama la mcm saya. Tapi rasanya sebab buncit kot 🤣 sebab baru 5w

dah scan? kot2 kembar ke hehe

10mo ago

Belum scan sbb bru nk masuk 5w.. Tapi rasa mcam bukan kembar.. Huhuhuhu..