Ada tak macam saya? Pregnant masuk 7 minggu tapi perut besar macam 3 bulan?

#ingintahu #firstbaby 7 tahun menanti

16 Balas

saya baru 10 minggu..nmpak la sikit perubahan..masa awal2 kandungan..hari2 ukur perut tpi size sama je🤣😂🤣.bila tanya doktor ..normal..tpi kerap kembung perut .try check sis mungkin kembung atau mungkin twins🤲 #firstbaby#10tahunmenanti

2y ago

tunggu 8 minggu baru scan sis. kalau twin memang anugerah terindah la sebab 7 tahun kawen 🤣🤣

Mcm sy 10 week mcm beso dah perut... Diorang ckp sbab perut jenis tebal mmg nmpk baby bump skit 😂

2y ago

tu la...pakai baju nampak dah peyutttt 🤣🤣

Saya baru naik 1kg, tapi ukuran pinggang naik 3 inchi. Semua seluar dah tak boleh pakai.

2y ago

tadi saya pinggan kain atas perut dah. nasib kain panjang 🤣🤣🤣

berangin tu sis normal hehe dekat dalam aps ni ada update juga tu size baby 😍

2y ago

harap2 la sis..risau gak tengok.. ape ke hey besor 🤣🤣🤣

Aik. Biar betul. Maybe itu angin, lemak, kulit or anything else but not a cervix 😁

2y ago

tu la 🤣🤣🤣

Kadang2 sbb perut tebal lemak boleh jugak nampak macam babybump. Tak pun kadang angin

2y ago

🤣🤣🤣🤣maybe 2 in 1 ye sis

kalau lemak blh lipat lagi. kalau babybump dia keras sikit 😁 cuba sis try hehe

2y ago

tak boleh lipat. paduuuuu 🤣🤣🤣🤣

same like me😅..sya bru 4minggu lebih .tp perut tkut nak tgk kat cermin😅

2y ago

kenapakah dengan kita ni 🤣🤣🤣

saya pun macam tu tapi mungkin sebab bloated je atau lining perut tebal

2y ago

senasib la 🤣🤣

Same 🤣 tp sy mmg gemuk lg la nampak perut tu keluar🤣

2y ago

saya cubby sedang2 🤣🤣