Saya dah pregnant 5 bulan tapi perut masih kecil lagi macam 3 bulan hehehe ada tak mommy² macam saya

6 Balas

Normal puan. Saya dh 8 bulan baru orang perasan saya preggy. First baby memang cenggitu kot. Jangan isau dengan size perut awak, fokus pada baby dalam perut. Pastikan awak makan makanan yang sihat, amek vitamin as per doctor advised- all will be good. No point of worrying your belly size - it will be eventually bigger when the time comes. As of now, do what you do best.

saya pun 5 bulan 2 minggu tp orang ckap kecik beza ngan 1st mngandung besar sangt ...masa check yng penting docter ckap sehat je tenang hati

Samalah saya..6bulan dah still kecil..jangan risau janji baby sihat & aktif kick dlm perut

Hi sis. Selalu org cakap kalau baby first memang kebanyakannya x nampak sgt baby bump

Hi puan. Its normal. No need to worry #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Sama. Biasa jer tu. Biasany dh masuk trimester 3 baru nmpak perut