Bsp

Bulan lepas saya minum air gula.. Bila result keluar saya sangkut sebelum minum air gula.. Dan ni da 3 minggu saya buat BSP tapi tetap ada merah.. Saya da on diet semua da.. Sampai kan berat saya turun 3kg.. Saya makan nasi cikit, sayur dan buah banyak.. Sape pernah macam ni??

14 Balas

Buah jgn mkn byk sgt especially tembikai, pisang, durian, mangga. Tinggi gula tu..

Buah kena kurangkan mkn, sehari ada limit mkn buah.. sayur yg kena lebihkan..

Buah yg boleh mkn adalah buah jambu dan apple hijau je..buah lain xboleh sis

sy bsp ketiga baru takde merah...sbb tukar susu dan ambik buah2 yang rendah GI

4y ago

sblom ni saya mnum susu HL...skrg saya tukar farmfresh asli...tanpa gula dan pengawet ..