Entah lah nak kata

Bulan lepas saya lewat period , bulan ni pun lewat period , rasa lemau semacam je. Ni lewat 5 hari dah .. bila cek -ve 😢 perut rasa senak .. asal eyh .. cek tak pregnant pun 😭

Entah lah nak kata
8 Balas

Emm, saya share pengalaman saya ya, saya waktu lambat period seminggu, perut sakit and bloated macam nak period, check upt negative, tunggu lagi for few days, hari ke 14 kot, check negative, sampai lah hari ke 19, saya buat upt sekadar nak habiskan strip, end up naik dua line, pergi klinik doc sahkan dah hamil 6weeks. So takpe, try check lambat sikit, kot hormon. Hehe 😊

pengalaman saya . check 3 kali upt . seminggu sebelum due period saye check sesaje and upt negative . 3 hari sebelum saye check sbb payudara sakit and perut cramp upt positif tapi samar sikit but saya tak puas hati lagi saya check lagi time due period memang terang gile . alhamdulillah memang check di kk positif

Hormon kali puan. Puan jgn stress ye. Kdg kita ckp diri kita x stress.. Tp sbnry kita depression kat dlm. Moga allah permudahkan urusan puan semuanya, angkt segala kekusutan puan dan InshaAllah memberikan zuriat skligus. Jg keshtn ya puan. Jg diri baik.😘 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

mungkin masalah hormon xstabil kot nie..sis ada stress2 ke..kalau x pregnant jgk..nanti rujuk la dgn doktor ye sis... #TAPactiveusers

Nak period pun perut buncit. Kalau buncit yg tak normal boleh la cek klinik. Takut ada yg lain pulak dalam tu

tggu dua miggu lagi say pun sah mgdung lewat sebb hormon lmbt

rujuk ke klinik/hospital sis..

try prgi klinik chek up