Pregnant test

Hai ibu2 semua, saya dah lewat period 2 minggu..sebelum ni cek -ve, skrg pun nampak mcm -ve kan?

Pregnant test
4 Balas

Boleh cuba tunggu lagi dan Sis boleh try guna upt yg jenama lain dan model lain . Mcm casette dip n tell atau jenama lain Sbb saya dlu guna strip negatif , casette baru positif . Semoga dipermudahkan ea , saya doakan yg baik baik 🤍🤍

sy nmpak ada garis kabur kat T ... nnt try repeat pgi lepas 2 mggu tau..

nampak mcm negatif. Cuba tunggu lg 2mgu baru cek semula sis.

tunggu lg 2minggu