ingin hamil lagi

Bulan 7 Tahun lepas, sy hamil luar rahim ?& itulah kehamilan kali pertama sy spls 7tahun kahwin.. Sehingga kini, masih belum ada rezeki Sy harap sis semua blh bg tips² utk sy ikhtiar utk hamil lagi Thx in advance

2 Balas

Eh sama la kita😂 sy kena ektopik buang sebelah kiri. Jangan sedih k masih ada geng😁 inshaa Allah selagi ada rahim pasti ada rezeki untuk kita. Cuma cepat @ lambat je🥰

4y ago

Tq yunk... Sy kena buang belah kanan😔 Y risaunye... Sy dh 37tahun...

Inshaallah smoga kte smua yg ber TTC di beri rzeki zuriat pd bln ramadhan yg mulia ni.. Aminnn aminnnn aminnnn