KONFIUS. Pregnant ke x ni..

Bukan ke kalau pregnant makin lame line makin pekat.. sebelum ni Sy dah 2x gugur.. sekali pada tahun lepas sept-okt 2021.. Janin xberkembang..ade kntung kosong je mmg ikut date weeks... Kali ke2 bulan lepas..raya ke3 check 2 line.. dlm 3 4 ari turun darah mcm period...terus pegi klinik dokto kte xmenjdi kalo tgk pada darah.. tup tup bln ni rse semcm je breast.. sakit sgt2 .. sje nk check upt eh 2 line.. tp smar2.. hari ahad lepas Sy g check klinik sbb dokto mmg ckp kalau melekat lg cpt2 pergi klinik amik ubt kuatkn rahim.. scan msih xnmpk mungkin sbb baru sgt lg.. check upt klinik Pon mmg 2line tp samar2.. smlm Bru Sy check upt clearblue mmg "pregnant 1-2".. tp rse sakit kt breast TU makin lme makin hilang.. check upt Masih 2 line tp smar2 sgt2.. Sy KONFIUS sgt2 skrg.. skrg dh 5ari mkn ubt kuat rahim.. Kalau xjd jgk ni Kali ke3.. rse mcm sedihh sgt la kalau xjd.. Ya Allah semua janin Kali ni menjadi hendaknye.. dh 4tahun ttc.. nk bg adik utk abgnye.. 😔😢

KONFIUS. Pregnant ke x ni..
11 Balas

In shaa allah sis,sama mcm saya dua kali keguguran tahun 2020&2021…traumaa yg amat sgt bila preggy kali ni sbb tkut benda tu berulang.saya redha n tawakal preggy kali ni semoga bby mbesar dgn sihat,saya kurg morning sickness skrg da 9 minggu mula2 scan 6 week nmpk kantung jak..down jgk rasanya,xpa allah sebaik-baik perancang..perut saya kecik tp payu dara saya sakit sgt2..saya ttc 11 tahun..semoga ada rezeki buat kita sis..aamiin🙏🏻🙏🏻🙏🏻

tahniah sis https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

sis sama cam saya. 3x keguguran tahun 2020. Alhamdulillah hujung tahun 2020 preggy lagi bby now dah 8m dah. Saya tahu preggy yg ke 4 terus makan duphaston sampai 15week. Agak mahal tapi demi anak sanggup je.

2y ago

betul...aritu Sy g check tup2 kene rm180.. termsuk scan n check upt.. biasa xsmpai 100 Pon jumpe dokto... Sy dah agk mesti ubt duphaston tu mhl..

Alhamdulillah Tahniah sis. Upt dip n tell ni Inshaa Allah boleh di percayai. Sy naik line Samar lepastu cek cb digital pregnant 1-2. Sekarang kandungan dh 5weeks dr tarikh last period

2y ago

Due date sy awal Sehari 11/2 😁

pada sy,sis truskan makn ubat kuat rahim . nampak gaya upt tu pregnant.. inshaAllah ada tu. bnyakkan rest. jgn buat kerja sgt .

Inshaallah sis kena fikir positif mcm sya , sakit breast makin hilang tp selagi takde darah . Doa bnyak” semoga Allah permudahkan

Pregnant ni sis, InsyaaAllah moga2 rezeki Allah bg kali ni kat sis, kita doa sama2 smoga kandungan baik2 smpai melahirkan❤️

selagi xde turun darah. ada rezeki tu sis. truskn mkn ubat kuatkan rahim

Semoga ada rezeki ya sis, semoga sis kuat dan baby membesar.

Congrats sis.. banyakkan berihat .. jangan buat kerja berat ..