Nak kepastian

Bru check upt pukul 11.15pm tadi, 2 line. sajee je nak test sbb breast rasa sakit. siang hari xlalu makan kalau mlm mnjadi2 selera. Nk kepastian, mmg positive kan? sbb xmiss period lg, period pon cycle 44days, nak ikutkan 18 hari lg bru period. klu ikut tracker dah 3w5d, awal sgt ke sy check?

Nak kepastian
1 Balas

in shaa Allah positive tu klu risau tunggu la lepas masa period nanti utk check balik

5y ago

excited sbb klu ikut 2 bln lepas pnya cycle lg 2mnggu lbh bru period. yg 2 bln lepas pon tiap kali 10hari lps period mesti kluar spotting dlm 3 4 hari, bln ni jee xde tuu yg lg takut 😅