Pregnant or not?

Last month, sy lmbt period almost 2 weeks. First time check upt on 28/12, double line but samar on one line. On 2/1, bwh perut tetibe cramp. Pg check upt kat specialist, dktr ckp pregnant. Upt double line terang sgt. Then, dktr suspect appendics pulak. 😢 xterus operate so dktr bg antibiotics utk 6hari. On 6/1, perut cramp sgt2 then keluar darah banyak, check klinik dktr cakap period 😢 xpregnant pun. Tp msa check appendic dktr ckp ada kantung bby. Anyone penah alami x? Adakah sy mmg pregnant ataupun x. 😢😢#1stimemom #pregnancy

Pregnant or not?
2 Balas

positif ni awk. doc tkde bg ubat kuat rahim ke? try pegi klinik lain n buat upt test

Eh nmpak sgt tu sis double line...