Kalau buku buku pink di swasta bolehkeh bersalin di goverment

Buka buku pink

7 Balas

boleh je. sy bukak swasta. skrg dh warded kt gov sbb pp.. doktor nurse takde marah2 pun. asalkan buku complete.

10mo ago

tq info jd xpyh la buka buku di kk ye. swasta sahaja pn ok

boleh sis.. sy ank checkup smua kt swasta,bsalin gov.. no3 czer,takde masalah pon.. dont worry ok🥰

8mo ago

ada extra charge ke klau bersalin dkt gov tpi buka buku di swasta?

Xde masalah pun kalau buku pink swasta tu complete detail smuanya.

boleh. 2nd baby sy fully checkup swasta. bersalin hospital gov jan 23

10mo ago

betul tu. sy pula xley commit dgn time kk. sy boleh g checkup hari weekend je. sbb xboleh nk ambik cuti kerap

Boleh sis boleh 👼🏻👼🏻👼🏻

Boleh

10mo ago

tq

Boleh

10mo ago

tq