Ciri-ciri hamil boy or girl

Jom share pengalaman masing-masing.🤗

7 Balas

Ank 1st alahan teruk, sampai 7m. Lembik, lemau hahaha. Muka kusam gila. Malas nak bersiap, segala ya malas. Makan tido je manjang. OK. Keluar baby boy. Preggy no2. Xde alahan langsung. Rajin masak, rajin bersiap. Hahaha nak jaga muka manjang. Nak Cantik2 manjang 😂. Macam langit ngan bumi beza masa anak 1st. Test kat gender kit. Naik pink. Happy kemain sebab gegirl klau pink. Nie dah 2x scan, terpacak pistol dia 😌. Boy jugak doct kata 😂.

1st pregnancy - xde alahan sepanjang pregnant, xde mengidam mcm nk yg pelik2, xde memilih nk focus makan masam or manis saja (semua sy mkn). scan baby boy keluar baby boy 2nd pregnancy (29weeks) - xde alahan juga sepanjang pregnancy, xde mengidam, makan pon sama mcm yg 1st pregnancy. scan 4kali dah, doctor kata confirm girl.

susah nak bezakan sis,sy dulu mngndung ank sulung xda alahan lngsung,girl.. yng kdua ni, ada alahan masa trimester pertama sja,x suka cium bau suami sndiri😅tpi scan doc kata girl, xpe la, jnji bby sihat

banyak ckp baby saya mgkin baby boy sbb aktif sangat .. tp bila scan baby girl, dah 2 kali scan lain2 doktor diorang ckp bby girl.. jadi saya sarankan sis bagus scan je 😁😁

alhamdulillah scan kelmarin baby boy... saya takde alahan n mengidam makanan manis je... n kuat tido 🤣🤣🤣🤣... rajin tu 4/10 n malas bersiap

sye alahan muntah2 tu kejap je.. pastu kdg tringin bende masam/manis.. bby boy..part nie tricky sket sbb ade je yg mcm sye tp bby girl.. 🤣

nak tau gender pi je scan. xde ciri2. semua anak ciri2 simptom apa semua x sama.