6 Ciri Ayah Yang Baik!

Jika anda mempunyai ciri-ciri ini, anda seorang ayah yang hebat. Respect! 🦸🏻‍♂️

6 Ciri Ayah Yang Baik!
13 Balas

alhamdulillah smua dlistkan ada...nk2 anak mmg rapat dgn ayahnya..bila ayah g kje dia jd kwn dan jd peneman mak je dkt rumah ...bila ayah balik kje dgn cuti sbtu ahad..dia akan bia mak dia duk sorang2.. dia kata nak geng dgn ayah je .dgn mak xnk..😅alasan dia..mak rang cam kakros .ayah tak..pulak dah 😅😅😅sbbkan mak dia kekdg say haip..haip kalau dia memanjat atau buat bnda yg berbahaya...trus dia kata maknya garang..🤣🤣🤣

ujian saya. suami taknak jaga anak. lani biarkan sy jaga anak sendiri. nak makan mandi semua tk sempat.duk srumah. tp macam org asing. lani bby baru 3bulan. moga Allah kurniakan saya kesabaran.

ahakkk...bab y bgn mlm tu..bile dgr ank menangis mmg bgn pun tp mcm kura2..angkat kepala tanye knp nangis..kite blm jwb dia dah pengsan blk.tp alhamdulillah sume ade dlm tu

Alhamdulillah. Semua suami ada. Apa pun bila dia tengah penat memang kena bertoleransi. Masing² ada masa penat masing²

Tak semua dlm poster ayah mahir. Dan kami sentiasa usaha untuk bersyukur dengan apa yang dikurniakan Allah

Alhamdullillah suami sye ade ciri2 tu sume

👍🏼

👍🏻

👍🏼