ciri-ciri kehamilan

nak tanya..siapa sini yang hamil baby girl nak tahu sintom" yang korang rasa time hamil trimester 1-3..hehe ..nak sangat tahu ciri" hamil baby girl

4 Balas

Setiap org lain2. Adik sy bru lepas bersalin anak no 2 pnpuan. Yg sulung xde mabuk, suke masam2. Suke bermekap dpt anak pnpuan. Yg no dua ni, mabuk teruk, tgok dye pn x terurus, craving mkn manis bkn main. Pn dpt anak pnpuan jugak 🤭🤭

suka makan sihat2, muka jadi kusam , hidung jadi besar... n takde alahan... or morning sickness... TU Sy ya...☺️

2y ago

rasanya mmg girl!!! tahniah☺️

Suka makan manis2, muka kusam, rasa diri tak cantik

suka makan manis2