Si kecil ibu suka makan buah apa?
Voice your Opinion
Epal
Pisang
Pir
Avokado
Lain-lain (sila nyatakan)

3820 respon

105 Balas

banyak buah dia suka makan..pisang, Oren, epal, buah tembikai paling dia suka, timun susu, betik, pir, avokado belum pernah bagi lagi, anggur

Anak saya suka mkn buah yg agak masam tpi bkn mcm mangga ,terlalu masam ..dan dia juga suka mkn pisang ..

pasal atuk dia suka beli pisang, cucu pun pantang nampak org makan..dia pun manjang join aje..hhu

Anak saya suka mkn pisang..tapi saya xbagi mkn bnyk sgt sbb biasanya kalau makan dia akn sembelit

anak saya semua suka...xpernah kata xnk dgn buah.alhamdulillah xdk mslah ap

Mango, Dragon fruit, Golden Kiwi, Durian (Tapi bagi rasa je)

Buat masa ni , bagi je apaa semuaa dy telan hahahaha

Anak sya blom ble makan lgi.. next month baru lh

Anggur , delima, tembikai susu, mangga muda,

Smua d ats dia suke🥰hppy tgk bila dia mkn