Berapa minggu baru boleh beli?

Btw ada pantang larang tak beli baju baby awal awal. Then berpa week baru boleh beli baju baby? Sebb mak mertua kata tggu nak bersalin baru beli.

43 Balas

macam sye dlu masa ank sulung dh tahu jantina pun sye beli agak lambat 7 nak masuk 8 bulan baru beli heheheh... entah sye jadi mls tau bila jk beli awal de jer yg menyampuk kata jangan beli awal nnti takut benda tak elok jadi lah blah² tu ... sye beli jer time dh 8 bulan pun org bising lagi beli sikitlah banyak sgy lah .. stress tau... beli awal sikit pun takpe (dalam 6bulan mcm tu) tak susah kita sbb nk membasuh nya kita ... bukan nya ade org tolong pun ...

2y ago

Betul tu dikatanya nnti anak tu gugur hmm. Tapi solusi nya saya beli online saja. Jadi bila barang sampai dorang tak tahu. Boleh je kata tu mak saya yg bagi atau belikan. Jadi tak bising dan tak timbul pertengkaran mulut. Sebb saya taknak stress sebb nak beli barang baby je.