Doakan saya

بِسْــــــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ Assalamualaikum ibu² semua.. Esok saya dah 38weeks Due date 18/12 ni...baby dah start byk mengeras dan kerap sakit pinggang kebawah, kaki pun dah rase sakit sgt nk jalan...tapi masih belum ada tanda² nak bersalin lagi. Mohon doakan semoga saya NUR SHUHADA BINTI SABLI dipermudahkan segala urusan bersalin dalam masa terdekat dan semoga selamat, bersalin normal tanpa koyakkan & jahitan, kurang rasa sakit dan baby pun sihat dan selamat. Aamiin ya Rabbal alaminnn.. Doakan saya ya. Lebih 40 orang yang doa, Insha Allah dimakbulkan. Saya juga doakan semoga ibu² yg menanti hari bersalin dipermudahkan urusan bersalin selamat ibu & anak.😘 Yang masih belum diberikan zuriat akan diberikn zuriat kelak InshaaAllah.. Amin ya Mujib.Terima kasih semua moga Allah mudahkan segala urusan kita dan doa doa kalian kembali semula kepada kalian semua..In Shaa Allah..🤲🤲

58 Balas

Semoga dipermudahkan urusan bersalin. Semoga sis dan baby selamat sihat sejahtera ❤️

semoga Allah permudahkan segala urusan bersalin NUR SHUHADA BINTI SABLI Dan baby...😊

SEMOGA DIPERMUDAHKAN DAN DI PERCEPATKAN WAKTU BERSALIN🥰 sihat ibu dan baby nya😍

Wa'alaikum.. Aamiin2 🤲 Semoga di permudahkan segala urusan bersalin nanti 💝

semoga dipermudahkan yew sis , samala kita due 17/12 ni selang sehari ja 🤗❤

insyaallah dimudahkan urusan puan dan baby bersalin sihat dan selamat...aamin

aamiin....doakn sy jgk...due 21/12... klu still x beranak 20/12 check in dh...

Aamiin .. semoga dipermudahkan urusan mommy dan selamat semuanya .. 🤲🏻

Waalaikumusalam inshaallah Amin..byk2 berzikir dan rehat ya..🤲🏻

semoga d prmudhkn sis besalin ya .. lepas ni turn sy lagi 3.3.23