motivasi diri

Bru lps gugur bby 11 week... seday sgt... tp nk uat cmne xde rezeki... bby x jd... mlm ahad bleeding ckit.. isnin trus je d&c... kne pantang atleast 2 minggu... sape ada pngalaman janin x jadi... anak first... brpe lame amek mse tok prgnnt biasa ny... tq

2 Balas

6bulan bagi rehat kan rahim... saya dokter srh rehat kan rahim 2tahun.. tp kalau da rezeki allah nak bagi alhamdullilah.. 10bulan je saya merancang allah da gantikan yg baru... syukur sangat2...

5y ago

Amin.. kalo dpt alhmdulillah syukur sgt