Baby xde heartbeat

Assalamualaikum .. nk tnye sape Ade pngalaman bby xde heartbeat .. prlu jalani d&c .. tpi doc bg 2mnggu lagi janin kluar sndri .. slain tnggu kluar sndri Ade ubt or mkn2 ape2 ke utk pkse dia kua .. risau xtrun kne buat d&c .. klu bole nk dia trun sndri

1 Balas

wsalam. takde ubat apa pun awk. pnglmn sy, sy bykkn jalan saja. tp klu xturun juga buat saja dnc..kita tak rasa sakit sbb kena bius.

8mo ago

yea btl .. dnc mng xrse sbb bius .. Rahim kite la Luka .. pastu next pregnant branak risiko Uri mlekat .. sy dh Pena rse Deme korek Uri yg mlekat .. klu bole kli Ni nk kua smulajadi la .. xmmerlukan dnc