Genap seminggu

Harini genap seminggu lps bleeding.. family dgn kwn2 ckp bleeding xsemestinya gugur.. tp dlm hati ni rasa mcm bby dh xde.. brest pon dh xrasa sakit lps bleeding tu.. lg seminggu lg bru pegi scan cek balik masih ada janin atau x.. serius rasa takut😭

2 Balas

Bleeding drh segar ke sis? .sy ade kwn yg pernh bleeding kuar drh segar mcm period pi klinik Dr ckp ggur..tp ntah cmne blh survive bby msih ada..skrg ank dia dh setahun dh…sy plk bleeding spotting brown, tiap hri..rse xsdp hti pi cek..rupenye jntung bby dh stop mmg xde rezeki..ada yg bleedig teruk pon bby msih survive..ade yg spotting sikit tp kndungn xjdi, ni semuanye rezeki

4mo ago

haah bleeding darah fresh.. pastu siap keluar ketul lg.. masa ank 1st bleeding tompok2 je.. alhamdulillah xde apa dh 2thn dh .

doa, istighfar, selawat banyak2. inshaAllah apa2 yang terjadi, tu yang terbaik. moga Allah jaga 🌹