Pregnant kan?

Yg atas dah terang, bawah samar2 jee nmpak. ketepatan upt mmg xsama ke tiap2 brand? Atas disclosure, bwh omeco. Miss period lmbat lg, sbb last 2 months cycle 44days. Lps kawen period xmnntu. Kalau nak kira ni dah 4weeks.

Pregnant kan?
5 Balas

Insyaallah positif tu sis...tahap sensitiviti setiap brand bbeza..ada yg dpt detect awal wlpun hcg rendah dlm bdn..da yg kena hcg tinggi bru dpt detect...klu sis nk lg yakin..repeat test..tp sy rs insyaallah...+ve sb dua2 pun naik lain...

Sensitivity upt berlainan tu sis. Kalau nak compare kena guna upt yg sama

tahniahhh sis sama kita 4w

Memang lain sis

Thniah sis.