Nak kepastian

Mana2 pregnancy test pun akn bg kputusan yg btul kan lagi2 klu dh naik 2 line terang mcmni ?Sy pun dh 4 hri lewat period ,nak scan msih awal lg klu ikud kiraan bru 5 minggu ,#helpme#1stprengnancy#tq

Nak kepastian
8 Balas

sy lepas check naik 2 line, terus jumpa doktor buat blood test..blood test lg boleh confirmkan.. lepas tu boleh call kk untuk buat appointment buka buku pink.. nnt depa akan arrange untuk buat scan confirmkan pregnant.. tahniah sis, positif dah tu..

3y ago

sama2

boleh terus gi check buka buku pink terus. saya 4 weeks dh buka buku pink. buka awal lebih baik supaya kalau ada risiko apa2 boleh rawat dari awal.

3y ago

Ohh awl pun bole eh ,okk tq tauu❤️

yup.. mna2 upt pun smua valid sis, jgn rsau.. tggu la dlm 7weeks ke atas bru g scan and bt confirmation

3y ago

Terima kasihh utk info ❤️

alhamdulillah,tahniah.positif tu😊cepat² buka buku yer

3y ago

iya,sbb dah lma tak preggy,lbih² lgi bersalin😂

6w ud nmpak tp scan transvaginal sis

pstf dh tu sis..taniah ye

3y ago

Terima kasih tau❤️

Tahniah sis❤️

3y ago

Terima kasih❤️

positif