7 week nampak kantung sahaja

Brape week ye baru nampak janin dan dgar jantung? Ikut tarikh date lmp sy 14 jun 23 jd 7 week la tp scan doc kata baby kecik sgt nampak kantung je lg. mmg period sy irregular so doc kata mungkin date lmp tak betul dan bg masa 2 minggu lg utk scan nk tgok kantung membesar atau tak. Ini kandungan ketiga. Masa ank sulung 8 week dh nmpak janin dan jantung. Perlu ke sy risau sbb sy gugur kandungan kedua bulan may 23 ritu pd 6 week. Scan yg tu dh nmpak janin cuma dh tak bernyawa.

7 Balas

Dah buka buku ka sis? Sis dh amal folic acid

11mo ago

Syukur lh sis. Bnyk kn rehat sis, tak pyh fkir bukan2 sis kdg doc pn pndai salah juga tu sis.