makan sardin ketika hamil

Boleh x ibu hamil mkan sardin tin

19 Balas

Boleh je.. Lada kering Bawang merah Bawang putih Halia.. Ni semua main agak2 Bland smua n tumis hingga garing... Pastu masukkan sardin n air asam.. Tambah bahan perasa ikut sesedap rasa... Akhir sekali masukkan bende... Tutup api n boleh dihidangkan.. Confirm nasi tambah.. 😁😋 Selamat mencuba.. 😉

Blh.. Tp jgnlah selalu sbb tu makanan dlm tin takut x sesuai for baby. Dlm apps ni pun ada bgtau. But if mengidam sgt mkn je lah ye...

Boleh... Actually sardin dlm tin tu dah pre-cook. Tapi better masak lagi sekali. Tumis sedap2, dan nikmatilah dgn nasi panas 😋

Saya pun baru mkn sanswich sardin. insya allah mudah2an tak ada apa2 yg berlaku

Boleh je sis. Cuma jangan makan selalu makanan yg dalam tin.

Boleh syg mkn..ape slhnye😘😘😘

Oo ok2.. Tq semua..teringin mkn

Blh sis..fav msa mengandung..tp jgn kerap sgt 😁

Elakkan sbb tggi bahan pengawet & perasa.

bleh tp elakkkan kerap mkn..