Sardin tin

Saye baru 13 minggu boleh ke makan sardin ? Tetibe teringin sambal sardin time2 mcm ni 😢

11 Balas

makan je la sis.. sy dah bertin tin sardin sy makan masa pregnant kali ni.. makan lauk sardin je berselera nak makan nasi. lauk ayam kurang.. tapi masak la dulu sardinnya..

Saya makan je semua selagi boleh makan. Nenas pun sy makan dari awal pregnant tapi berpada2 untuk lepaskan rasa teringin ☺️

bole ja sis...jnji sardin tu masak dlu klo bli dlm sardin tin²tu.. klo mmng teringin ..mngidam latu😂

pastikan awak masak dulu☺️. mkn ada cili api sikit dgn nasi panas2 pergh ummpphh tu awak😁

Elakan beli yang ikan mackarel sis sebab tinggi mercury. Kalau yg ikan sardin ok

Doc ckp dkt sy mackerel blh sardin tak blh sbb dr laut dlm.mcm salmon tak blh jgk

12mo ago

Bukan salmon bagus ke?

Boleh je Sis. sardin pon trmasuk protein. Ada kalsium n omega 3 jugak.

saya hari tu makan je.. tapi asal2 rasa laa ~

bole..pastikan masak betul ya

Makan jelah.