Supplement utk hormon tak stabil

Boleh tak share supplement utk stabilkan hormon wanita? Saya ingat nak makan Magnesium dgn Vit C. Okay ke? Saya ada masalah spotting between period yg berpanjangan dh dua kali cycle

5 Balas

Better consult pakar o&g. Jgn main makan je sebab recommendation org. Seller mmg selalunya nk product dia laku. At least bila jumpa pakar dia lebih tau apa yg patut awak consume. Vit c tu semua pun boleh consume, tak 100% boleh settlekan hormon issue

kena tahu dulu apa masalah awak,baru boleh ambik apa2 supplement.. jgn bazir, amalkan healthy food & healthy life. tu jalan paling terbaik, buah pinggang pun selamat.

makan tanpa tahu apa yg kurang dlm badan tu, mana yg masalah, rugi jgk puan, refer doktor o&g dulu ya? nti test darah scan ke apa dulu baru blh mkn mana yg sesuai

magnesium, vitamin c tu basic. better buat full checkup baru boleh detect apa masalah dan supplement yg sesuai.

better pergi cek