Susu ibu mengandung

Hi mummy, nak tanya bila seeloknya mnum susu utk ibu? Saya baru 6w. Tak pergi checkup lagi. Just wonder 😅 Saya ada amik supplement folic acid, vit c dgn calcium magnesium. Semua amway punya . #firstmom #ingintahu

2 Balas

Sy 6w minum susu HL low fat, 3 bulan nnt baru sy consume susu kambing wildan. Folid acid sy amik yg biasa kk bagi boleh beli dekat farmasi juga.

Sama la kite sis…6w belom mnum apa2 susu lgi..skrg just ambik iberet folic je tu pon sbb Dr yg suggest..