Shatavari Supplement

Hi semua. Saya kemungkinan ada PCOS. Boleh ke kalau makan supplement ni utk balancekan hormon ?

6 Balas

Pernah baca yg Shatavari tak sesuai utk yg ada pcos & cyst.. For me, better consults dgn Dr apa supplement yg sesuai.. Saya ada PCOS & mmg tak berani nak amik Shatavari tu, EPO pun saya tak berani nak amik..

sy pun ada baca juga yg shavatari tak sesuai untuk yg ada mslh cyst / PCOS. sy pun stop ambil suplimen yg ada shavatari sebab sy ada cyst. moga dipermudahkan ya sis🤗

Better jumpa and tanya obgyn dear supplement/ vitamin apa yang sesuai.

dah jumpa doctor? doctor ada advise pape tak?

Dr suggest makan ubat apa?

dah jumpa doktor?