susu yg recommend semasa preggy

boleh tak mommy semua recommend susu masa preggy. dlu before pregnant suka sgt dgn dutch lady full cream. pastu masa preggy sy beli tp jd tak suka pulak. so susu apa yg sgt recommend ye. mungkin nk ada perisa kud. entahlah tekak ni?

20 Balas

Cuba minum susu enfamama , sya mnum susu tu . Sesuai sgt dgn sya .. Ade flavour vanila n coklat .. Boleh pilih nk mna 1 ..

sy minum anmum je..tp msa tgh alahan tu minum yg coklat nk bg hilang loya..dh abis alahan br minum yg biasa tu

Prubhn hormon mse mgndug benda yg kte ske sblm mgndug akn jd xske😅try bli hl ke,kalo xbolh try susu tepung

Sy pernah try susu similac tpi loya pula.. skrang sy try HL memang sedap 😁

Saya minum farm fresh sis. Tak boleh yg ori, try ambil yg kurma.

Frisomum gold... Baik tuk perut..senang nk mmbuang..hehe😅✌

Sy minum similac/ anmum dan minum juga susu full cream huhu

saya minum anmum perisa coklat

try good day atau hl pun sedap.

5y ago

most welcome 😚

Sy minum susu segar farm fresh