DUTCH LADY FULL CREAM

Saya sekarang preggy 11 minggu.Boleh ke saya minum susu dutch lady yg full cream...? Risau kandungan gula dlm susu tu tinggi pulak.. Sebab 26/7 nnt sya kena minum air gula.. Takut sangkut gdm pulak... Thanks pada yg sudi jawab .

3 Balas

boleh je minum. kalau saya,saya minum susu tepung bancuh brand everyday.. setiap malam sebelum tido saya akan minum 1 cawan. nk minum susu kotak pun okay je. kalau susu kotak ramai yg prefer susu kotak brand HL

2y ago

ok sis.. tq

Boleh saja sis. Saya pon 11 weeks jugak, saya ambil HL 😀

boleh xde mslh.

2y ago

Ok sis .. terima kasih 😊