Suami isteri kerja

Boleh tak kongsi pendapat. Saya sebelum ni Suri rumah. N sekarang dh kerja. Suami saya sekarang ni bising kata Saya X buat sarapan pagi utk Dia... Haihh Kita pon keja pagi X gaduh nk mkn pon klu nk mkn p beli je. Kenapa ya? Penat la dengar Dia kata mcm Tu mcm nk suruh Saya berhenti keja je Cara Dia tu.

1 Balas

sy yg surirumah ni pun jarang msk bfast..haha.bnda simple.pegi keje beli je la kn.ntahla dr awl kawin sbnrnye x prlu nk mnjakn suami sgt.nnt dia dah trbiasa dimnja susah.sy dr awal kawin ikut mood sy.sy rs nk msk sy msk.kalau x hubby beli je.hubby jnis x kisah sgt.kdg2 ada suami ni jnis mcm dia la raja.semua nk wife yg buat.

3y ago

ya Allah betul. sy rasa mcm nak screenshot je comment sis ni tepek kat depan mata dia suruh baca. apakan daya, dlm pemikiran diorang ni, diorang beli beras 🤣penat2 cari nafkah, kita pulak x masak, naik angin la diorang 😔