bersetubuhan masa 3rd trimester

Hi all Boleh tak we involve in sexual activity during 3rd trimester

18 Balas

blh je.mmg d galakkn utk memudahkn proses bersalin.kalau blh lps klimaks tu jgn trus bsuh biar kn seketika.krn air mani suami mempunyai kelebihan tersendiri.anda perlu bca fakta itu.

4y ago

Boleh bersama suami 3rd trimester dlm berapa minggu ya ? Takda effect ke ?

boleh..tapi ikut mood n keselesaan juga.. cuma nk dekat bersalin tu digalakkan utk natural induce n cepatkan bukaan

boleh. if hujung2 dlm week 38 lg bagus, senang buka laluan for baby keluar nanti.

Blh. Ikut keselesaan..tp sye lpas dh brsma hbis stu bhgian bwh skit. Wlpun lmbut je hsbnd wat. .

4y ago

Yes ke

Tq semua. .. bt hubby I doing like less interested macam mana ye

Boleh. Membantu mempercepatkan bukaan bersalin 🌸

Thank you semua. ..tapi husband I seems macam tak mau je

Boleh aje, digalakkan..senang proses utk bersalin nt

Boleh dgn pasangan yg halal 😊

4y ago

🤣

bole. natural induce tu.