Nose Swelling during pregnancy

How can we prevent nose swelling during our pregnancy? Nose becomes bigger when it comes 3rd trimester. Do you have any suggestions on how to prevent it? ##PleaseAdvice #pleasehelp

5 Balas

It's all thanks to hormones dear🤗🥲 I've never experienced nose swelling. Mine was forehead swelling. I got it during 3rd trim and it went back to normal after deliver. Should you have any concerns, you may consult with your gynae. Take care 🌹

Pada saya benda ni normal je. Takde cara untuk elak atau cegah kot 😅 saya masa anak pertama ye hidung jadi besar. Anak ke 2 takde pulak. Herlok je hidung. Nanti lepas bersalin hidung kembali ke bentuk asal la tu. Jangan risau sis 😉

Lepas beranak baru ok. 😅 sy xpernah alami 3 kali pregnant, no tips. Sorry. Just enjoy the pregnancy ya and dont worry about it..

Normal tu. Ada org smpai muka totally berubah Hidung kembang tu normal Nt kembali asal bila lepas bersalin.

Lol. seriously? Nv happened to me. 🥹