Susu ibu mengandung

Salam mommy² semua. Nak tanye la,selain susu ANMUM untuk ibu mengandung,susu ape lagi ye yang bagus untuk ibu mengandung. X boleh masuk la susu ANMUM..klo minum mesti muntah?..tq mommy² semua? 8week

26 Balas

Susu kambing wildan oky Sbb dy xmanis dn xrsa vanilla mcm susu lain.. Setakat ni sy minum oky...HB pon baek smua baek alhamdulillah ... Berat pon Normal jer...💕

Masa awal2 minum anmum, tp sebulan berat naik mendadak.. Skrg minum susu dutch lady low fat je.. Kdng2 nestle mom & me, tu pun sbb dpt free nestle bg.. 😅

Saya first minum fresh milk HL, masuk 3rd Trimister tk sesuai dh ngn selera .. tukar ke nespray.. okay la.. zat besi pun byk ble tmbh hb

Susu apa2 pn ok sis. Yg penting ada kalsium. Tapi doktor sebenarnya x galakkan minum susu khas ibu pregnant tu sbb kandungan gula tinggi

Saya minum susu Dutch lady yg low fat tu je. Tak boleh masuk minum anmum

Sy try susu anlene je baik untuk tulang and high calcium katanya 😂

Mnum susu biasa sja.. Fresh milk.. No sugar is a better milk 😌

Frisomum.. nurse cakap anmum tggi gula. Xbagus utk ibu

Enfamama.. Dye xbuat sembelit.. Frisomum buat sembelit