Tahan tak buai gini

Boleh tahu tak apa cons buai tripod macam ni?

Tahan tak buai gini
7 Balas

macam xseimbang ni sis.. baik beli yg kukuh. kt umah saya umah kg,,ikat kt kayu..kukuh..lagipun baby tengah melasak. kadang kadang dia boleh bangun sendiri tu yg bahaya..

5mo ago

Ok awak terima kasih hehe, rimah saya taktahu nak letak kat mana. Biasa kalau kat rmh ma camtu jgk ikat je kat kayu kukuh puj kukuh

untuk travel bolelah sekali sekala pakai. long term punya beli yg ada tapak tu petak

smpai 13kg je rasanya..kalau anak cepat mbesar ni mungkin mbazir skit..

5mo ago

nasib baik x beli lg... rupa² nya sampai 13 kg jeee

cons dia tak seimbang mana

okay jee. dah pakai

Tripod tak kukuh..