Review Buai

Mommy share sikit brand buai elektrik apa yang tahan lasak. Review honest dari yang pernah guna. Tq. Dah tak gigih nak dodoi sepjg masa.

3 Balas

Hi, kat shopee, cari brand Samu Giken(Electric auto swing bed). Product lasak,senang untuk pakai. Kalau nak lagi bagus, cari RBWmall, ada buaian Royal Kiddy(I pakai yang ini, pakai battery pun boleh,boleh lipat dan simpan dalam bag yang diorang bagi.)

10mo ago

Auto swing tu pernah beli tapi anak tak nak tido, terpaksa jual balik.

sye beli kt shopee, takdek jenama brand. beli yg biasa2 je. dr anak nb smpai nk masuk 3thun(15kg) still tahan. now bg adik dia guna pulak.

10mo ago

Oraits, done purchase. Hrp ok la. Tq 🤍

Follow